Ruang Siar Informasi Edukatif Dan Hiburan

Suksesor

History Malang

2016. április 14. - matzpriok

Malang yang padanya terdapat Sewa Mobil Malang by NAYFA Group medence területén létezett idotlen idok óta a lakott területeken. Sok folyók körül ezt a helyet, így alkalmas például egy lakónegyedben. Tlogomas Dinoyo ismeretlen terület, területe oskori település. Emellett különbözo feliratokat (pl felirattal Dinoyo), az épület szentéllyé és szobrok, megjelöli az alapja a tégla, a korábbi vízelvezeto csatornák, valamint a különbözo kerámia felépült a végso idoszak Királyság Kanjuruhan (8. században, és 9.) is megtalálhatók közeli helyekre.

A név "szerencsétlen" még mindig vizsgálták eredetét a történészek. A történészek továbbra is vizsgálja források, hogy a megfelelo választ a név eredete "Malang". Eddig kapott több hipotézist illetoen a név eredete Malang.

Malangkusheshwara írva a jelképe a város, egyike szerint hipotézis a neve a szent épület. A név maga a szent épületek találhatók a két feliratokat király Balitung Közép-Jáva, vagyis a felirat Mantyasih 907, valamint a 908 talált feliratok egy helyen között Surabaya-Malang. Azonban ahol fekszik az igazi szent épületek Malangkusheshwara azt a történészek még mindig nem tudnak az üzletet. A párt alapított a helyét a szentély területén eltemetés hegy, hegyi húzódik keletre a város Malang, amelyben van egy hegycsúcs nevu Malang. Igazolása az igazság ezen állítások még folyamatban van, mint kiderült, a nyugati város Malang is van egy hegy nevu Malang.

Más felek azt gyanítják, hogy a tényleges elrendezése a szentély a régió Tumpang, az egyik az északi város Malang. Egészen a közelmúltig a területen van egy falu nevu Malangsuka, ami egyes történészek, valószínuleg származik a szóbeli Malankusha megfordult. A vélemények fenti is megerosíti számos régi épületek szétszórva a területen, mint például a Candi Jago és Candi Kidal, amely egyrészt egy ereklye Singhasari.

A két hipotézis fent említett is bizonytalan ami vélhetoen korábbi nevén Malang származik a neve a szent épület Malangkusheshwara meg. A terület körül Malang most, vagy két hegy nevu Malang környékén ezen a területen. A réz felirata nemrég felfedezett 1974 a birtok Bantaran, Wlingi, délnyugatra Malang, egy része írásban a következo: "............ taning sakrid Malang-akalihan wacid ellenfél homlok pasabhanira Dyah Lép Makanagran I .........". Hogy mit jelent a fenti mondat: "...... .. keleti ahol vadászat körül Malang mentén wacid és mandzsu, hántolatlan Dyah Lép van ........." A megfogalmazás a felirat kiderül Malang van egy hely a keleti helyek a felirat is. Ezekbol feliratokat kapott bizonyíték arra, hogy a név használatát a Malang létezett legalább, mivel a 12. században.

Malangkusheshwara neve három szó, nevezetesen mala értelmében csalás, hazugság és a gonosz; angkusha ami azt jelenti, megsemmisítése vagy megsemmisíteni; és Ishwara ami azt jelenti, "Isten". Így Malangkusheshwara azt jelenti: "Isten elpusztította mocsok".

A korábbi elképzelések, talán ellentétben a véleményt Malang azt gyanítják, hogy a név származik, a "vitató" vagy "Stonewall megakadályozta" (jávai jelent Malang). Miután Szunani Mataram, akik szeretnék kiterjeszteni befolyásukat a Kelet-Jáva megpróbálta elfoglalni a területet Malang. Területen lakók vívott nagy háború. Szunani Mataram ezért azt feltételezik, hogy az emberek, hogy a régió megakadályozta, megtagadják, vagy rossz a célra Szunani Mataram. Azóta a terület nevezték Malang.

A megjelenése a királyság Kanjuruhan, történészek tekintheto mérföldko a korai növekedés a központi kormányzat a mai napig, miután 12 évszázaddal ezelott alakult át a város Malang.

Miután Kanjuruhan királyság, királyság Singasari aranykora (1000 év után AD) területén Malang még találtak egy királyság virágzó, népes és mezogazdasági területek nagyon termékeny. Amikor az iszlám meghódította a királyság Majapahit 1400 körül, Patih Majapahit menekült területén Malang. Ezután hozzon létre egy önálló hindu királyság, amelyet fia harcolt a királyság elore. Központ a királyság, amely található a város Malang még látható marad az erod nevu cég Kutobedah községben Kutobedah. Volt a szultán Mataram Közép-Jáva, akik végül legyozni ezt a területet 1614-ben, miután megkapta eros ellenállást a lakosok ezen a területen.

Mint sok más városok Indonézia általában Malang modern növekvo és fejlodo után a jelenléte a Holland Kelet-indiai gyarmati adminisztráció. Az általános szolgáltatások tervezett módon, amely megfelel az igényeinek egy holland család. A megkülönbözteto benyomás mindig nyoma eddig, például '' Ijen Boullevard '' és a környezo régióban. Eleinte csak élvezte a családok a holland és más európai nemzetek, míg az oslakosok kell teljesíteni a külvárosban élok nem megfelelo létesítmények. A környéken lakó most egy emlék az élet, és gyakran látogatott leszármazottai holland családok, akik ott letelepedtek.

A gyarmati Holland Kelet-Indiában, Malang területén készült a régió "Gemente" (City). Ezt megelozoen 1964-ben, a jelképe a város Malang olyan írások; "Malang nevemet, fejlett cél" fordítása "Malang nominor, Sursum moveor". Amikor a város ünnepelte születésnapját a 50. április 1 1964 mondatot változott: "Malangkusheshwara". Az új mottó által javasolt néhai Prof. Dr. R. Ng. Poerbatjaraka, mert a szó szoros kapcsolatban van az eredete a város Malang, hogy abban az idoben a Ken Árok mintegy 7 évszázaddal ezelott vált a hely nevét körül vagy a templom közelében nevu Malangkusheshwara.

A bejegyzés trackback címe:

https://suksesor.blog.hu/api/trackback/id/tr138606492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.